Language Select Map
Reparații, piese de schimb și service în domeniul automatizării industriale

Reparații, piese de schimb și service în domeniul automatizării industriale

chat
 
 
 

Echipamente de automatizare industrială noi

 
Furnizarea de piese de schimb pentru automatizare industrială

Avem parteneriate la nivel mondial cu mulți producători și furnizori principali, ceea ce ne permite să oferim o gamă largă de echipamente noi la prețuri foarte competitive
prețuri. Toate echipamentele noi sunt însoțite de garanția producătorului original.

Solicitați azi în mod gratuit o ofertă!

Economisiți bani

Puterea noastră de cumpărare înseamnă că putem furniza orice, oriunde, oricând, la prețul corect. Articolele noi vor fi expediate din stoc dacă sunt disponibile, iar clienții vor fi informați cu privire la timpii de livrare mai lungi, acolo unde va fi cazul.

Garanție

Toate produsele noi beneficiază de garanția Producătorului de echipamente originale (OEM) și se vor aplica termenii și condițiile acestuia privind garanția.

Aprovizionare

Dacă nu reușiți să găsiți un anumit articol pe site-ul nostru, vă putem ajuta. Echipa noastră dedicată de aprovizionare la nivel mondial vă poate furniza orice articol de care aveți nevoie, inclusiv piese de schimb vechi și uzate moral.

Având acces la sute de producători, mii de distribuitori și milioane de piese din rețeaua noastră globală de furnizori, vă putem furniza orice, oriunde și oricând.

Așadar orice aveți nevoie, vă rugăm să ne contactați chiar astăzi pentru a primi o estimare de preț.

Opțiuni alternative de aprovizionare

La LeKtroniX aprovizionăm piese noi de automatizare industrială, piese de automatizare industrială recondiționate și furnizăm și Schimb de servicii. Alegeți opțiunea de aprovizionare care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Contactați-ne

Contactați-ne

Pentru mai multe informații privind serviciile noastre, contactați LeKtroniX acum.

 
 
 
 
 

Care sunt beneficiile?