Language Select Map
Reparații, piese de schimb și service în domeniul automatizării industriale

Reparații, piese de schimb și service în domeniul automatizării industriale

chat
 
 
 

Reparații electronice la LeKtroniX

 
Lenze drive repair

LeKtroniX este specializată în repararea echipamentului electronic. Putem repara peste 200.000 de piese electronice diferite de la peste 7.000 de producători. Indiferent de marcă, model sau producător, noi putem să reparăm piesele dumneavoastră electronice!

Toate atelierele noastre moderne și inginerii experimentați u capacitatea de a diagnostica defectele și de a repara piesele dumneavoastră electronice. Avem sisteme de testare personalizate pentru a testa complet funcționarea echipamentului* dumneavoastră și pentru a vă oferi asigurarea suplimentară că vă vom înapoia piesa în stare de funcțiune. Avem încredere în serviciile pe care le oferim clienților noștri și, prin urmare, toate reparațiile noastre au o garanție completă de 12 luni. Aceasta înseamnă că reparăm întreaga unitate și nu doar defectul inițial!

 
Solicitați azi în mod gratuit o evaluare pentru reparații
 

Servicii de reparații electronice

Oferim reparații electronice pentru următoarele categorii de produse. Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de reparații electronice, selectați link-ul relevant:

Duratele orientative ale reparațiilor electronice

Suntem mândri de calitatea serviciilor noastre de reparații electronice și înțelegem ce efect are o mașină defectă asupra producției clienților noștri. Din acest motiv, avem o serie de opțiuni de reparații care pot satisface cerințele dumneavoastră:

Reparații electronice standard
Vom repara articolul dumneavoastră în termen de 21 zile lucrătoare.

Reparații electronice de urgență
Vom repara articolul dumneavoastră în termen de 5 zile lucrătoare.

Dorim să îmbunătățim duratele orientative standard de reparare. În medie, reparațiile standard durează între 12-15 zile de la primirea numărului comenzii dumneavoastră.*
 
Rezervați acum reparația dumneavoastră electronică
 

Cum funcționează serviciul de reparații electronice?

LeKtroniX urmărește o procedură riguroasă și detaliată pentru a avea certitudinea că echipamentul dumneavoastră este reparat la cele mai înalte standarde și returnat cât mai rapid posibil.

Procedura de reparații este următoarea:

PASUL 1: Colectarea de la sediul dumneavoastră a articolului ce trebuie reparat.

PASUL 2: Curățarea atentă a echipamentului pentru a înlătura orice posibilă contaminare.

PASUL 3: Testare pentru diagnostic cu scopul de a localiza componentele defecte (întreaga unitate este verificată chiar dacă problema este identificată într-una din primele etape).

PASUL 4: Analiza circuitului pentru toate produsele electronice pentru a izola componentele marginale.

PASUL 5: Înlocuirea componentelor defecte și marginale cu piese care respectă sau depășesc specificațiile originale.

PASUL 6: Verificarea calității generale a plăcii de circuite utilizând echipament automat de testare de ultimă generație.

PASUL 7: Ambalarea și expedierea echipamentului reparat. Echipamentul reparat beneficiază de o garanție COMPLETĂ de 12 luni pentru întreaga unitate, nu doar pentru componentele reparate.

 

Ingineri electroniști

Inginerii noștri electroniști experimentați repară toate mărcile și modelele.

Atelierul electronic

Atelierul nostru electronic modern este conceput pentru a satisface toate necesitățile de reparații ale clienților noștri.

Sisteme de testare personalizate

La LeKtroniX avem o gamă impresionantă de sisteme de testare personalizate pentru a testa complet funcționarea echipamentului dumneavoastră.

 

Electronice generale

Mulți dintre clienții noștri doresc un serviciu complet pentru a face față tuturor nevoilor lor de reparații electronice industriale. Acestea includ PSU, PCB, Instrumentație electronică a controlului proceselor și Instrumentație electronică de testare, precum și Electronice generale. LeKtroniX a răspuns acestei provocări prin diversificarea în multe alte domenii și prin obținerea competențelor necesare pentru a ne permite să vă oferim acest serviciu cu încredere.

 
 

Care sunt beneficiile?

 
 
Detalii privind sistemele LeKtroniX de testare PLC
 
Atelierul LeKtroniX
 
 
 

GRATUIT Colectare pentru reparații

Putem ridica articolele ce necesită reparații de oriunde

Trimiteți-ne piesa dumneavoastră

Trimiteți-ne piesa dumneavoastră pentru o evaluare și o estimare gratuită de preț

GRATUIT Ofertă de reparație

Solicitați azi o ofertă, fără costuri și fără nicio obligație