Language Select Map
Reparații, piese de schimb și service în domeniul automatizării industriale

Reparații, piese de schimb și service în domeniul automatizării industriale

chat
 
 
 

Echipamente de automatizare industrială recondiționate

Secțiunea de echipamente de automatizare industrială recondiționate

Avem pe stoc o gamă foarte mare de echipamente recondiționate, inclusiv piese greu de găsit sau uzate moral. Programul nostru de schimb de servicii oferă clienților o soluție rapidă și competitivă atunci când aveți nevoie urgent de piese.

Solicitați azi în mod gratuit o ofertă!

Economisiți bani

Achiziționarea de produse recondiționate înseamnă economii substanțiale față de costul de achiziție a produselor noi și majoritatea produselor sunt expediate din stoc în 24 de ore. Nu adaptați; apelați la noi pentru a vă furniza toate piesele de care aveți nevoie.

Testare și Garanție

Toate piesele de schimb recondiționate și excedentare sunt testate 100% (în funcție de piesa furnizată și de sistemul de testare disponibil) și beneficiază de garanția noastră completă de 12 luni.

Aprovizionare

Dacă nu reușiți să găsiți un anumit articol pe site-ul nostru, vă putem ajuta. Echipa noastră dedicată de aprovizionare la nivel mondial vă poate furniza orice articol de care aveți nevoie, inclusiv piese de schimb vechi și uzate moral.

Având acces la sute de producători, mii de distribuitori și milioane de piese din rețeaua noastră globală de furnizori, vă putem furniza orice, oriunde și oricând.

Așadar orice aveți nevoie, vă rugăm să ne contactați chiar astăzi pentru a primi o estimare de preț.

Opțiuni alternative de aprovizionare

La LeKtroniX aprovizionăm piese noi de automatizare industrială, piese de automatizare industrială recondiționate și furnizăm și Schimb de servicii. Alegeți opțiunea de aprovizionare care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Contactați-ne

Contactați-ne

Pentru mai multe informații privind serviciile noastre, contactați LeKtroniX acum.

 
 
 
 
 

Care sunt beneficiile?