Language Select Map
Reparații, piese de schimb și service în domeniul automatizării industriale

Reparații, piese de schimb și service în domeniul automatizării industriale

chat
 
 
 

Despre LeKtroniX, membră a grupului Rockwell Automation

 

LeKtroniX, parte a grupului Rockwell Automation, este unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de reparații și piese de schimb pentru domeniul industrial, electronic și de automatizare robotică.

 

LeKtroniX a fost înființată în anul 2002 pentru a oferi o soluție alternativă la varianta achiziționării direct de la producători. De la deschiderea primului nostru atelier în West Midlands, Regatul Unit, ne-am extins rapid în întregul regat Unit, în Europa și zona Asia Pacific. În mai 2011, Rockwell Automation a cumpărat LeKtroniX, oferindu-ne stabilitate financiară și permițându-ne, în același timp, să menținem atmosfera de afacere de familie.

 

Avem centre globale extinse de reparații, rețele de distribuitori și de asistență în întreaga lume, iar scopul nostru este să oferim ceea ce este cel mai bun în excelența tehnică și servicii pentru clienții de oriunde de pe mapamond.

 

Peste 7000
de producători

peste 200.000
piese de automatizare industrială

8 Filiale la
nivel mondial

O singură soluție pentru orice cerință
nevoile de automatizare industrială

200.000 de piese, o singură soluție

LeKtroniX este un furnizor de soluții complete pentru toate necesitățile dumneavoastră de automatizare industrială, asigurându-se că toate nevoile dumneavoastră sunt satisfăcute într-un singur loc.

Oferim reparații și aprovizionare pentru piese noi, recondiționate, uzate moral și furnizăm schimb de servicii pentru peste 200.000 de piese diferite de la peste 7000 de producători diferiți. De asemenea, furnizăm un serviciu de conversie și migrație.

Indiferent care este problema dumneavoastră, indiferent cât de mică sau mare, echipele noastre dedicate de vânzări și asistență pentru clienți vă vor oferi o soluție competitivă și fiabilă.

Solicitați azi în mod gratuit o ofertă!
Platforme de stocuri de echipamente de automatizare industrială

Capacități pentru reparații și aprovizionare

Reputația noastră de neegalat pentru repararea unei game vaste de produse garantează că cerințele dumneavoastră vor fi întrunite la cele mai înalte standarde. Ne angajăm să oferim clienților noștri soluții de rezervă și posibilitatea reluării activității cât mai rapid posibil.

LeKtroniX Aldridge Workshop

Filialele LeKtroniX

LeKtroniX, membră a grupului Rockwell Automation Business, este o companie globală de reparații și aprovizionare, cu sedii pe întreg mapamondul. Oriunde vă aflați în lume, vă putem oferi o soluție care să vă ajute să vă reluați activitatea.

Map of the world
LeKtroniX Aldridge Engineers

Instalațiile din atelierele LeKtroniX

Ingineri experimentați

Avem angajați peste 100 de ingineri foarte capabili în întreaga lume, inclusiv ingineri detașați, care pot diagnostica și repara echipamente la sediul dumneavoastră. Toți inginerii noștri detașați sunt certificați printr-un „Passport to Safety” acreditat de CCHSG.

Ateliere moderne

Atelierele și inginerii noștri au capacitatea și echipamentele necesare pentru a interveni asupra unei game largi de produse, de la PLC-uri, roboți, HMI-uri la servomotoare c.a. și c.c. provenind de la cei mai importanți producători.

Departamentul pentru motoare

LeKtroniX are un departament pentru motoare dedicat și în continuă expansiune, care permite echipei noastre de reparații să lucreze cu o gamă largă de motoare.

Facilitățile pentru roboți

Facilitățile noastre construite special pentru roboți sunt echipate cu o gamă impresionantă de aparate de control pentru roboți, de la cei mai importanți producători, inclusiv de la: Kuka, Fanuc, ABB, Staubli și Motoman.

Sisteme de testare personalizate

La LeKtroniX avem o gamă impresionantă de sisteme de testare personalizate pentru a testa complet funcționarea echipamentului dumneavoastră, inclusiv CNC, PLC, unități de acționare, unități de acționare servo, HMI, PCB și motoare de la cei mai importanți producători, inclusiv de la Siemens, Fanuc, Indramat, Kuka și mulți alții...

Aflați mai multe despre sistemele noastre de testare
 

Aflați mai multe despre LeKtroniX – vizitați pagina Media pentru clipuri video și broșuri