Language Select Map
Reparații, piese de schimb și service în domeniul automatizării industriale

Reparații, piese de schimb și service în domeniul automatizării industriale

chat
 
 
 

Schimbul de servicii de automatizare industrială

 
repararea plăcilor de circuite electronice

Multe dintre articolele pe care le aveam pe stoc sunt de asemenea disponibile pentru schimb de servicii, care oferă de multe ori soluția cea mai rapidă și cea mai eficientă din punct de vedere al costurilor pentru problema dumneavoastră. Dumneavoastră ne trimiteți articolul defect vechi și noi vi-l vom înlocui cu un articol recondiționat și dumneavoastră veți economisi și mai mulți bani.

Clienții din Regatul Unit au la dispoziție 14 de zile pentru a returna schimbul de servicii sau noi ne vom asuma plata integrală pentru articolul respectiv. Nu oferim schimb internațional de servicii în avans - se va efectua plata integrală, iar soldul va fi rambursat după ce vom primi schimbul de servicii respectiv; alternativ, vă vom livra articolul de îndată ce am primit schimbul de servicii.

Solicitați azi în mod gratuit o ofertă!

Testare și Garanție

Toate piesele de schimb recondiționate și excedentare sunt testate 100% (în funcție de piesa furnizată și de sistemul de testare disponibil) și beneficiază de garanția noastră completă de 12 luni.

Opțiuni alternative de aprovizionare

La LeKtroniX aprovizionăm piese noi de automatizare industrială, piese de automatizare industrială recondiționate și furnizăm și Schimb de servicii. Alegeți opțiunea de aprovizionare care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Contactați-ne

Contactați-ne

Pentru mai multe informații privind serviciile noastre, contactați LeKtroniX acum.

 
 
 
 

Care sunt beneficiile?