Language Select Map
Reparații, piese de schimb și service în domeniul automatizării industriale

Reparații, piese de schimb și service în domeniul automatizării industriale

chat
 
 
 

Reparații pentru motoare de la LeKtroniX

 
Înlăturarea cuzineților la motoare

Atelierele de reparații pentru motoare și sistemele de testare personalizate ale LeKtroniX au fost concepute pentru a le oferi clienților noștri cele mai bune servicii de reparare a motoarelor. Ne-am specializat în repararea motoarelor aparținând unei game largi de producători, prin urmare puteți să fiți siguri că avem expertiza necesară pentru a repara motorul dumneavoastră defect, indiferent cine a produs piesele. Toate reparațiile de motoare realizate de noi sunt însoțite de siguranța unei garanții gratuite de 12 luni.

Echipa noastră de ingineri experimentați specializați în motoare poate repara o gamă largă de motoare, inclusiv:

Motoare c.a.
Motoare c.c.
Servomotoare
Motoare pas-cu-pas
Motoare cu inele colectoare
Motoare cu mandrină
 
Solicitați azi o evaluare gratuită pentru repararea unui motor
 

Cum funcționează serviciul de reparare a motoarelor?

Motorul dumneavoastră va fi supus unui proces riguros de inspecție, reparare și testare. Lista de mai jos evidențiază o parte din procesele implicate:

Motorul este, în primă instanță, inspectat pentru defecte mecanice evidente ale conectorilor electrici, garniturilor și arborelui de transmisie.
Motorul este supus unor diverse teste electronice, inclusiv un test de rezistență la șoc c.a. și unul de rezistență a izolațiilor (IR) care urmăresc să determine dacă bobinele motorului funcționează corespunzător.
Rezistența izolațiilor este sensibilă la temperatură; atunci când temperatura crește, rezistența izolațiilor scade (Dacă bobinele par scurtcircuitate, atunci motorul este rebobinat).
Dispozitivele de reacție vor fi testate corespunzător. Tahometrul va fi supus unui test de rezistență la șoc, rezolverul și codificatorul vor fi testate folosind un sistem de testare Mitchell.
Sistemul nostru de testare Mitchell ne permite să apreciem relația corectă a unghiului de blocare a dispozitivelor de reacție cu bobinele motorului.
Motoarele sunt dezasamblate în părți componente, carcasa este sablată (dacă este necesar), spălată cu jet și apoi uscată, pentru a ne asigura că toate materialele contaminante sunt înlăturate atât de pe părțile interne, cât și de pe cele externe ale motorului.
În decursul timpului, o lubrifiere excesivă sau una insuficientă generează căldură prin presiune sau frecare, iar astfel este generat zgomot, acesta fiind un semn că au cedat cuzineții.
Ca parte a serviciului, se montează noi cuzineți și izolații cu ulei pentru a îmbunătăți ciclul de viață al motorului.
La finalizarea serviciului, pulverizăm vopsea pe motor.
Pentru a ne asigura că motoarele funcționează corect la client, se realizează o testare la diverse viteze pentru a testa funcționarea
 
Solicitați azi o evaluare gratuită pentru repararea unui motor
 

Duratele orientative ale reparațiilor pentru motoare

Suntem mândri de calitatea serviciilor noastre de reparare a motoarelor și înțelegem ce efect are o mașină defectă asupra activității de producție derulate de clienții noștri. Din acest motiv, avem o serie de opțiuni pentru repararea motoarelor care pot satisface cerințele dumneavoastră:

Reparații electronice standard
Vom repara articolul dumneavoastră în termen de 21 zile lucrătoare.

Reparații electronice de urgență
Vom repara articolul dumneavoastră în termen de 5 zile lucrătoare.

Dorim să îmbunătățim duratele orientative standard de reparare. În medie, reparațiile standard durează între 12-15 zile de la primirea numărului comenzii dumneavoastră.*
 
Rezervați acum reparația motorului dumneavoastră
 
 

Ingineri specializați în motoare

Inginerii noștri experimentați specializați în motoare repară toate mărcile și modelele de motoare.

Atelierul pentru motoare

Atelierul pentru motoare al LeKtroniX este conceput pentru a satisface toate necesitățile de reparații ale clienților noștri.

Sisteme de testare personalizate

La LeKtroniX avem o gamă impresionantă de sisteme de testare personalizate pentru a testa complet funcționarea echipamentului dumneavoastră.

 
 

Care sunt beneficiile?

 
 
Atelierul LeKtroniX pentru motoare
 
Motoare industriale